Reis veien til økonomisk uavhengighet

En “aktivist” er noen som ser et behov for endring eller forbedring, blir involvert i å fremme den endringen eller forbedringen.

Jeg antar at det gjør meg til en aktivist.

For mer enn tretti år siden klekket hjertet mitt ut en drøm. Jeg ønsket å reise en vei som ville hjelpe meg til å bli økonomisk uavhengig. Men jeg holdt ikke kurset. Jeg fortsatte ikke å søke, forske, handle og følge opp.

Så her er jeg. En av de typiske statistikkene for den generelle befolkningen i landet. Jeg har praktisk talt ingen besparelser og har veldig lite plass til et pensjonistkjøretøy.

Men det er ikke for sent. Det er aldri for sent. Og jeg er fortsatt fast bestemt på å lage en bedre fremtid for meg selv. Forskjellen er at jeg faktisk har begynt. Jeg har en plan for min fremtidige suksess og min fremtidige velstand.

Vi har en “term” livsforsikring som dekker våre umiddelbare behov hvis vi dør, og vi har åpnet noen skattefordelte pensjonisttilbud.

Min nåværende jobb har hatt pensjonisttilbud lenge. De tilbyr å sette inn 2% av min bruttolønnssjekk hvis jeg vil legge inn 3% av den samme lønnssjekken.

Tenk på det.

Hvis jeg bidrar med $ 150, legger selskapet til $ 100. Så har jeg det investert i et aksjefond med en merittliste på ca 10%. På slutten av året, ved hjelp av enkle tall for illustrasjon, vil jeg ha lagt bort $ 1800, selskapet vil ha lagt til $ 1200, og interessen ville ha bidratt med omtrent $ 300. Vi har totalt 3300 dollar. Avkastningen på investeringen min på $ 1800 har vært over 83%! Vil du ha en avkastning på 83%? Sjekk det inn. Spør om arbeidsgiver som matcher midler til pensjon.

Vi setter også på plass en Roth IRA, en kortsiktig spareplan og en langsiktig spareplan. Disse er alle i aksjefond, hvor vi ikke bare kan få den største veksten, men også ha tilgang til sparepengene våre når det er nødvendig.

Alle har rett til å strebe etter å leve godt og trekke seg ordentlig. En av de tristeste historiene om økonomisk fiasko finnes i livet til dem som, etter å ha hatt de beste intensjoner, ikke endte med å gjøre noe i det hele tatt.

Ta saken i egne hender. Ta dine egne valg for en bedre fremtid. Du kjemper mot fattigdomsterror, og økonomisk frihet er ikke gratis.

Du må velge å betale prisen. Noen få dollar i dag vil vokse for å sikre trygghet i morgen. Men du må ta det valget for å begynne med en gang. Sammensatt interesse fungerer, det er den beste magien når den får mest tid til å utføre.

Kjøp “term” -forsikring for å dekke dine nåværende potensielle behov nå, og invester deretter i aksjefond for å kontrollere og sikre fremtiden din.

Ikke risiker å bli en av de ansiktsløse tapene av økonomisk uforberedthet. Den virkelige risikoen er å ikke gjøre noe i det hele tatt.

En ødeleggende risiko.

Leave a Reply